Cautare

4153 de rezultate pentru "rezultate romana educatori titulari" (8.21 secunde)
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Loteria Romana are exclusiv calitatea de organizator al extragerilor pentru aceasta loterie, iar acestea se vor efectua cu urnele si bilele pe care Loteria Romana le utilizeaza pentru tragerile loto. ... Loteria Romana S.A.
Penny Market devine primul sponsor al nationalelor de juniori, junioare si tineret prin extinderea parteneriatului cu Federatia Romana de Fotbal. Penny Market, parte a grupului german REWE, extinde parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal pentru inca patru ani si sustine noi echipe reprezentative si competitii.
din Craiova, antrenata de Daniela Capatana si Adrian Deaconu, a intrat in lupta pentru medalii dupa ce a reusit calificarea in finala Campionatului National, competitie organizata de Federatia Romana de Volei (FRV). ... prima participare la o competitie oficiala organizata de Federatia Romana de Volei.
Moartea lui Stefanescu, regretata si de FRF Federatia Romana de Fotbal isi exprima regretul fata de decesul fostului mare fotbalist Costica Stefanescu, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului national.
Campioana castigurilor in 2013 este jucatoarea romana cel mai bine situata in clasamentul WTA de simplu, Simona Halep, locul 11 mondial. ... Cirstea, locul 22 WTA, este jucatoarea romana in activitate cu cele mai mari premii in cariera, 2.564.759 de dolari.
Ciudat este faptul ca Federatia Romana de Handbal a dat unda verde acestui meci intr-o sala care nu are avizul necesar de la pompieri, mai precis sala cu pricina este in aceeasi situatia in care s-a aflat si Sala Polivalenta din municipiul Calarasi, la finele anului trecut.
Yahoo.ro si mail in romana din martie. ... Odata cu Yahoo.ro va fi lansata si o versiune localizata a serviciului de mail, varianta tradusa in romana.
Informatii numere telefon Serviciul Informatii in limba romana (118.932).
Piesa este o compozitie Narcotic Sound, cu versuri in limba romana si un beat extrem de cool, care te cucereste inca de la prima ascultare. ... Dupa hituri precum "Maria, Maria" si "Mr Celentano", Like Chocolate a decis ca noul single sa fie unul in limba romana.
Cand a plecat cu mine in SUA, fiul meu avea 12 ani si vorbeste limba romana la fel de bine ca mine! Nu-i inteleg pe romanii care pleaca peste hotare si spun ca au uitat limba romana.
"In cursul lunii precedente am avut ocazia sa particip la un spectacol de teatru la Teatrul National Bucuresti si la un spectacol de opera la Opera Romana. ... Poate functionarilor de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala nu le-ar strica o vizita la Teatrul National Bucuresti si la Opera Romana.
8 Decembrie 2014 - Campulung Muscel (Casa de Cultura) - ora 17.00 - Pitesti (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 9 Decembrie 2014 - Buzau (Sala Consiliului Judetean) - ora 17.00 - Ploiesti (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 10 Decembrie 2014 - Slobozia (Casa de Cultura) - ora 17.00 - Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 11 Decembrie 2014 - Braila (Casa Tineretului) - ora 17.00 - Galati (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.00 12 Decembrie 2014 - Focsani (Teatrul Municipal) - ora 17.00 - Bacau (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 13 Decembrie 2014 - Botosani (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 14 Decembrie 2014 - Brasov (Sala Patria) - ora 20.00 15 Decembrie 2014 - Bucuresti (Sala Palatului) - ora 20.00 16 Decembrie 2014 - Alba Iulia (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Cugir (Casa de Cultura) - ora 20.30 17 Decembrie 2014 - Cluj Napoca (Casa de Cultura a Studentilor) - ora 20.00 18 Decembrie 2014 - Arad (Sala Liceului Mihai Eminescu) - ora 17.00 - Timisoara (Opera Romana) - ora 20.30 22 Decembrie 2014 - Roman (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Iasi (Opera Nationala Romana) - ora 20.30 23 Decembrie 2014 - Vaslui (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Iasi (Opera Nationala Romana) - ora 20.30 Pentru romani, turneul din aceasta iarna este o invitatie a Dascalului de colinde” (cum a fost supranumit Stefan Hrusca de catre poetul George Tarnea) sa pretuiasca valorile si traditiile autentice.
In colaborare cu Sprint Music, Carmen aduce in fata fanilor sai o piesa in limba romana, cu un refren usor de retinut, compusa de Phelippe si DJ Rynno.
Acest Panteon va trebui sa puna in valoare faptul ca natiunea romana este una dintre cele mai importante natiuni europene, care, in mod special in secolele XIX si XX, si-a adus o contributie remarcabila in dezvoltarea culturii si civilizatiei universale.
Actrita si bloggerita faimoasa, Laura Cosoi, a acceptat o noua provocare profesionala si a decis sa debuteze in dublajul de film, odata cu interpretarea personajului Harley Quinn din versiunea in limba romana a animatiei LEGO Batman:
A urmat, la fara frecventa, Facultatea de Filologie a Universitatii din Iasi, sectia limba si literatura romana (absolvita in 1967). ... A lucrat, din 1989, la Fundatia Culturala Romana, infiintand si conducand (1991-1997) revista Arc (litere & arte), cu suplimentul Creanga de aur, in limbi de larga circulatie;
Firma Canigi, renumita pentru atelierul sau de marochinarie, a avut ideea inedita, in urma cu cativa ani, de a face portofele din piele pentru Politia Romana. Mai precis, este vorba despre portofele superbe din piele facute special pentru legitimatiile celor care lucreaza in Politia Romana.
Vorbeste perfect limba romana, desi este araboaica. Este casatorita, are trei copii pe care i-a invatat limba romana, iar in casa lor se vorbeste atat limba araba, cat si limba romana.
Abilitatea de a se transforma in monstru dupa pofta inimii The Stolen Princess Traducere romana: ... animatie dublata in limba romana Durata:
google-analytics.com